Interim-management

Interim-management

We staan voor u klaar

De professionele interim-manager neemt tijdelijk een leidinggevende functie in uw organisatie waar.

FOCUS: continuïteit van de dagelijkse werking en optimalisatie van uw organisatie

Een interim-manager neemt voor een bepaalde periode de functie waar van een directie- of kaderlid of andere leidinggevende in uw organisatie. Bijvoorbeeld wanneer deze langdurig afwezig is. Dankzij de doorgedreven sectorkennis en de flexibiliteit gebeurt dit snel en efficiënt.

Duidelijke afspraken

De uit te voeren taken en verantwoordelijkheden worden op voorhand vastgelegd. De interim-manager heeft een duidelijke focus en werkt doelgericht. Er is regelmatig overleg met de directie, en de interim-manager luistert goed naar en communiceert met de medewerkers.

Gecombineerde functie

Een interim-manager kan verschillende opdrachten combineren. Bij vervanging van bijvoorbeeld de financieel directeur , kan de interim-manager bijkomend de financiering op punt stellen of de personeelsbezetting optimaliseren.

Onafhankelijk advies

Juist omdat de interim-manager niet tot de organisatie behoort, kijkt hij of zij met een open blik naar de dagelijkse realiteit. Betrokkenen communiceren vaak gemakkelijker met iemand die iets verder weg staat. Dit levert waardevolle informatie op en leidt vaak tot  langetermijnoplossingen.

Waarom kiest u voor Probis Management?

Probis Management biedt u hooggekwalificeerde interim-managers voor specifieke functies in de zorg en bij de overheid. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing. Onze interim-managers zijn ook actief als adviseur bij Probis Consult en/of CC Consult, of geven trainingen bij vzw Vorm.

Contacteer ons