Coaching

Coaching

We staan voor u klaar

De coach werkt op het aanscherpen van competenties en vaardigheden van de leidinggevende.

Coaching kan deel uitmaken van een managementopdracht, of een afzonderlijk traject vormen. 

FOCUS: leidinggevende capaciteiten en/of technische vaardigheden versterken

Coaching versterkt uw organisatie

Door de leidinggevende capaciteiten van uw directie- of kaderleden en teamleaders te verbeteren, versterkt u uw organisatie. Dankzij een een-op-een begeleiding, duidelijke en open communicatie is al op korte termijn een duidelijk resultaat haalbaar.

Processen en procedures optimaliseren

De coach helpt de leidinggevende om processen en procedures gestructureerd aan te pakken en te stroomlijnen. Dit geeft de leidinggevende een beter inzicht in zijn of haar departement, functie of werkomgeving. De coach reikt (technische) instrumenten aan om het werk te vereenvoudigen.

Open communicatie

Een andere opdracht kan zijn de communicatie verbeteren binnen een dienst, tussen diensten onderling of van de algehele organisatie, intern of extern.  

Verandering begeleiden

Ook bij verandering in uw organisatie speelt een coach een belangrijke rol. Hij of zij helpt de leidinggevende om zijn of haar weg te vinden in de nieuwe organisatie en positief om te gaan met de veranderingen.

 

Waarom kiest u voor Probis Management?

Probis Management biedt u hooggekwalificeerde interim-managers voor specifieke functies in de zorg en bij de overheid. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing. Onze interim-managers zijn ook actief als adviseur bij Probis Consult en/of CC Consult, of geven trainingen bij vzw Vorm.

Contacteer ons